Header Ads

BookCity - Prima librarie online vine ca advertiser in ProfitShare

De cand s-a deschis, in ProfitShare s-au inscris multe magazine care au vrut sa-si promoveze produsele prin intermediul afiliatilor. Asa ca langa gigantii retelei, EMAG, Flanco, PCFun.ro, vine si BookCity, prima librarie online.


Iata mai multe detalii librarie si despre ce comisoane ofera libraria BookCity

BookCity, una dintre cele mai importante librarii online din Romania, se alatura cu incredere programului de afiliere prin Profitshare. In contextul actual, www.bookcity.ro se doreste a fi solutia rapida si eficienta pentru oamenii ocupati, dar interesati de cele mai noi aparitii editoriale.

Libraria BookCity comercializeaza peste 15.000 titluri ale celor mai cunoscute edituri. Peste toate acestea se vor adauga peste 500 de CD-uri si DVD-uri originale cu muzica si filmele de diverse genuri si categorii, pe care le puteti promova cu succes.

BookCity face parte din advertiserii participanti la campania de retea Dublu la Portmoneu, iar promovarea lor va va aduce pana la finalul lunii martie comisioane duble de 16% pentru fiecare conversie de tip vanzare din cadrul website-ului lor. Perioada de recurenta a cookie-urilor este de 30 de zile. Comisioanele standard care se aplica dupa finalizarea campaniei Dublu la Portmoneu sunt de 8%.

Folositi-va in promovare si de campaniile cu bannere puse la dispozitie prin contul de afiliat.

BookCity mizeaza cel mai mult pe personalizarea relatiilor cu clientii, oferind promotii tematice, concursuri, pachete cadou, transport gratuit si cupoane de discount pentru clientii fideli si mentinand contactul permanent cu acestia prin intermediul newsletterelor si retelelor sociale.

De ce sa devii partenerul nostru?
Oferim pe langa promotii speciale, reduceri lunare atractive;
Oferim o colectie impresionanta de carti practice, manuale scolare, dictionare si enciclopedii;
Avem carti de literatura de mare succes;
Spre deosebire de alte produse, cartea este un produs atat de ofertant, incat ea poate fi de interes indiferent de tematica blogului care o promoveaza.

Libraria online Bookcity.ro este dezvoltata de Compact SA si a fost lansata in 5 martie 2012. Proiectul Bookcity.ro a beneficiat, in primul rand, de experienta oamenilor din spatele companiei Compact SA, societate ce administreaza o retea de librarii offline si, in al doilea rand, de parteneri de incredere care au dezvoltat platforma de e-commerce. Impreuna administram/dezvoltam o librarie virtuala, placuta in utilizare, simpla in comandare si rapida in livrare.

Misiunea noastra este aducerea cartilor mai aproape de cei ce cauta placerea si bucuria lecturii.

Ne bucuram sa ne alaturam retelei Profitshare si sa colaboram cu afiliatii de aici. Suntem convinsi ca va fi o colaborare foarte profitabila de ambele parti, asa ca va invitam sa incepeti promovarea produselor noastre!

sursa: ProfitShare

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.